Homepage | Forum | Nieuws | Workshops | Contact

Gamestad zoekt gametesters voor YOOP

Hoi Gamemaker,

Gamestad zoekt gametesters voor de game YOOP. YOOP is een virtueel huisdiertje waar jij op jouw telefoon of tablet samen mee speelt en samen mee leert gezonder te leven. Voor het YOOP testteam hebben wij maximaal 30 testers nodig in de leeftijdscategorie 8 tot en met 13 jaar. De testresultaten worden geanonimiseerd verwerkt en jouw privacy is maximaal beschermd.
YOOP testteampakket
Alle 30 testers worden rijkelijk beloond met het YOOP testteampakket t.w.v. € 50,-
Dit bestaat uit:
iets gezonds te snoepen
een coole waterfles
een tegoedbon van Intersport
een tegoedbon van Game Mania
een maandabonnement van Gamestad Gameclub

Wat wordt er van het YOOP testteam verwacht

YOOP wordt gespeeld op een telefoon of tablet met minimaal versie 4.4. voor Android of IOS 8 voor Apple. Als YOOP tester verzorg en speel jij met YOOP, jouw eigen gecreëerde huisdiertje. Wij starten de YOOP test op zaterdag 11 maart en de YOOP test duurt drie weken. In deze drie weken kom jij drie keer bij Gamestad op kantoor en dat is aan de Cronjéstraat 8 in Arnhem.

Op zaterdag 11 maart starten we met de testfase. Na een algemene introductie van YOOP stellen wij jou eerst wat vragen, zoals;

Welke school zit jij? Welke klas zit jij? Welke games speel jij?

Dan wordt YOOP op jouw eigen telefoon geïnstalleerd en ontvang jij het YOOP werkboek, waarin jij samen met jouw ouders opschrijft wat jij eet, hoeveel jij drink, beweegt en slaapt. Het goed invullen van het werkboek is onderdeel van de YOOP test.

Op zaterdag 18 maart kom jij nog even kort langs bij ons op kantoor ergens tussen 10.00 en 13.00 uur en dan willen wij graag weten wat jij van YOOP vindt en stellen wij jou nog een aantal vragen, zoals;

Heb jij afgelopen week met YOOP gespeeld? Hoe vaak heb jij met YOOP gespeeld? Hoe lang speelde jij dan met YOOP? Heb jij het werkboek gebruikt? Wat vind jij van het werkboek? Wat vind jij het allerleukste aan YOOP? Wat zou jij allemaal doen om YOOP nog leuker te maken?

Op zaterdag 1 april sluiten we de YOOP testfase feestelijk af met een klein persoonlijk interview, waarin er weer vragen worden gesteld, als;

Hoe vaak heb jij de afgelopen weken met YOOP gespeeld? Heb jij wat geleerd van YOOP? Ben jij meer fruit en groente gaan eten nu jij samen met YOOP speelt? Zou jij in het vaste testteam van YOOP willen zitten om YOOP nog leuker te maken?

Op de foto? Tijdens alle dagen worden er foto’s en video’s gemaakt. Jouw ouders bepalen of het goed is dat wij deze foto’s en videobeelden mogen gebruiken voor de communicatie van YOOP.

Aanmelden Wil jij YOOP tester worden? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@gamestad.com met als onderwerp YOOP tester of ga naar onze contact pagina. Vermeld in de mail jouw naam, leeftijd en of je een jongen of meisje bent. Jij krijgt dan binnen een week bericht of jij bent uitgekozen voor het YOOP testteam.

Andere gamenieuws:

 

Homepage
Forum
Nieuws
Workshops
Contact

Copyright © 2015 - 2017 Gamestad® is een geregistreerd merk van Gamestad B.V.

Gamestad B.V.
Cronjéstraat 8
6814 AH Arnhem